Persondatapolitik

Håndtering af personoplysninger

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år, hvorefter de slettes. Oplysningerne gemmes af City-Shoppen.dk i en database, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet. Vi vidergiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjepart. Kreditkortoplysninger formidles via www.city-shoppen.dk til PBS og gemmes ikke af City-Shoppen.dk. For at lette proceduren for dine fremtidige køb hos City-Shoppen.dk anvender vi en såkaldt cookie. Det er en lille fil, som lagres på din egen pc. Cookies bliver alene anvendt i forbindelse med vores login system, der husker din adresse næste gang du handler hos os. Vi registrerer ingen oplysninger omkring dig eller hvad du køber hos os i cookies. Du kan naturligivs altid selv slette cookies på din pc. Som registreret hos City-Shoppen.dk har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig efter regler i Persondataloven.

Alle henvendelser herom bedes rettes til mail@city-shoppen.dk.

Statistik

Vi bruger en logstatistik på City-Shoppen.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor på websitet det forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere websitet. For at kunne handle hos City-Shoppen.dk og indgå via vores webiste skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og Email. Registreringen har til formål at kunne levere varen til dig. Alle medarbejdere hos City-Shoppen.dk har adgang til de registrerede oplysninger. Den dataansvarlige er City-Shoppen.dk. Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ukrypteret.